Z dumą ogłaszamy, że w kategorii Szkoła zdobyliśmy 1. miejsce za danie konkursowe:
Karp w śmietanie po Poniatowsku

Nasze dożynkowe stoisko, pełne pysznych potraw i przekąsek z ryb słodkowodnych, zostało przygotowane przez:
👨‍🍳 Szymona Chodołę - kierownika kształcenia gastronomicznego
👨‍🍳 Rafała Zieleniucha - nauczyciela przedmiotów gastronomicznych
👩‍💼 Małgorzatę Staszewską - Panią Sekretarz

Ogromne podziękowania kierujemy również do uczniów, którzy zaangażowali się w organizację tego wydarzenia, a szczególnie do uczniów klasy 3k Szkoły Branżowej:

  • Bartka Cieplaka
  • Amelki Staruch
  • Pauliny Zygadło

W uroczystości uczestniczyły władze miasta, liczni goście, stowarzyszenia, szkoły oraz gospodarstwa rybackie.

Dziękujemy Komisji za tak wysokie noty i docenienie naszego dania konkursowego! 

 

wpis-10-12-20252
wpis-10-12-20251
wpis-10-12-20254
wpis-10-12-20253
wpis-10-12-2025
wpis-10-12-20255