Z dumą ogłaszamy, że w kategorii Szkoła zdobyliśmy 1. miejsce za danie konkursowe:
Karp w śmietanie po Poniatowsku
Nasze dożynkowe stoisko, pełne pysznych potraw i przekąsek z ryb słodkowodnych, zostało przygotowane przez:
👨🍳 Szymona Chodołę - kierownika kształcenia gastronomicznego
👨🍳 Rafała Zieleniucha - nauczyciela przedmiotów gastronomicznych
👩💼 Małgorzatę Staszewską - Panią Sekretarz
Ogromne podziękowania kierujemy również do uczniów, którzy zaangażowali się w organizację tego wydarzenia, a szczególnie do uczniów klasy 3k Szkoły Branżowej:
- Bartka Cieplaka
- Amelki Staruch
- Pauliny Zygadło
W uroczystości uczestniczyły władze miasta, liczni goście, stowarzyszenia, szkoły oraz gospodarstwa rybackie.
Dziękujemy Komisji za tak wysokie noty i docenienie naszego dania konkursowego!
